Het resultaat

Al deze mensen, machines en gebouwen dragen gezamenlijk bij aan een op het oog eenvoudig product: De paprika. Niets is minder waar! Paprikaís zijn zeer gezond en veelzijdig te gebruiken. Zo bevat een paprika drie keer zoveel Vitamine C als een sinaasappel. Naast vitamine C bevatten paprikaís ook vitamine A, B1 en B2 en mineralen zoals calcium, ijzer en sodium. En paprikaís bevatten heel weinig calorieŽn.
De paprika kun je op verschillende manieren consumeren: in warme en koude voorgerechten (gevulde paprika of in soepen of salades), maar ook in hoofdgerechten (in pastaís en diverse andere binnen- en buitenlandse gerechten). Ook om te wokken is de paprika erg geschikt.
Op de website ColourfulTaste.nl vind je verschillende recepten en andere achtergrond informatie over de paprika.

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van ons heerlijke product. Daarom stellen wij wekelijks paprika's beschikbaar aan de voedselbank Hoorn.
© Barendse-DC - Webdesign: JEM-id